» "Over Kruit gesproken" Een familiegeschiedenis door Anneke Kruit
Foto Anneke Kruit, Schrijfster uit Hoorn, neemt u mee in een reis door de tijd. Naar de jaren ‘40, waarin het gezin de oorlog meemaakte. De jaren ‘50 waarin 3 zoons emigreerden en vooral moeder haar dierbaren zo miste. Een naar de jaren ‘60 en verder waarin de borstkanker toesloeg, zoons en dochters trouwden en hun eigen gezin startten “Over Kruit gesproken” is een boeiend familieportret met verhalen die niet meer vergeten zullen worden.
Anneke Kruit over zichzelf: Mijn hobby is het schrijven van verhalen. Zowel kort als lang, fictie en non-fictie. Het schrijven is begonnen in 2006 toen ik de misdaadroman “het gepekelde lijk” heb gemaakt. Daarna is het kinderboekje “Wim” verschenen en in 2011 stond ik met een verhaal in “Quillers”een verzameling korte spannende verhalen, uitgegeven door vrouwentrillers.nl.

Anneke’s nieuwste boek , 250 pagina’s, bijna 100 foto’s, is te bestellen bij Bol.Com
Isbn nr:
9789461932273

Anneke's boek is inmiddels ook verkrijgbaar in het Engels. Dit, omdat veel leden van haar familie aan de overkant van de oceaan wonen! Inlichtingen hierover bij: Lulu.com

Meer info over Anneke: bookaholics.nl

Anneke behoort bij de Zaanse tak. Alle gegevens bij de vereniging bekend.